Tricking

Tricking

Lesrooster Tricking

Lessen te volgen op:

  • Dinsdag 18.30 – 19.30 ( Beginners ) & 19.00 – 20.30 (gevorderden)
  • Donderdag 18.30 – 19.30 ( Beginners ) & 19.00 – 20.30 (gevorderden)
  • Zondag 10.00 – 11.00 (Female Tricking)

Open training te volgen op:

  • Woensdag 20.30 – 22.30 [ Sporthal NaastenBest in Best! ]
  • Zaterdag 15.00 – 21.00 [Commit 040]
  • Zondag Elite (professionals) training 11.00 – 13.00 [Commit 040] [ Alleen op uitnodiging ]

voor meer info over de trickinglessen mail naar k.cieslak@dynamo-eindhoven.nl

Wat is Martial Arts Tricking?

Martial Arts Tricking, ook wel bekend als Tricking, is de formele naam van een type Martial Arts ( vechtkunst) dat ook beschikt over een breed pakket aan gymnastiek en turn invloeden. Het is ontstaan van Martial Artforms (Kata, Taolu en meer). Sporten zoals karate, Capoeira, Taulo, Wushu, Kata, Tae Kwon Do, geïntegreerde technieken van het turnen, breakdance en vergelijkbare disciplines. Voorbeelden van geïntegreerde technieken zijn de 540 kick van Taekwondo, de butterfly twist van Wushu en de achteruit salto van het turnen. De sport richt zich op een creatie van “ een uniek combinatie van salto’s, trappen en rotaties ( kick, flips and twists)”. Tricking onderscheid zich van de vergelijkbare disciplines voornamelijk in het feit dat expressie en exploratie de voorkeur krijgen binnen de discipline. Een individu die Martial Arts Tricking beoefend word ook wel “tricker” genoemd.

Tricking all levels

De tricking les is voor alle niveau’s, van beginners tot gevorderd. De beginners zullen samen met de docent aan de slag gaan met de basisbewegingen en technieken van Tricking. De leerlingen leren methodisch en veilig naar een basis niveau toe te werken.

De gevorderden, Trickers en Tricksters met een goede basis en ervaring in Tricking, duiken tijdens deze lessen dieper in de cultuur van de Martial Arts Tricking. Je leert je eigen stijl te ontwikkelen en perfectioneren. Ook word je onder begeleiding geïntroduceerd in de wereld van professionals, battles en jams.

*voor meer info over de trickinglessen mail naar k.cieslak@dynamo-eindhoven.nl