Freerun Eindhoven

Freerun

El de jengibre, lo único que debes de realizar es untarte estos aceites por todo el pene. Pacientes que estén estables o en un estudio para evaluar los efectos de Vardenafil sobre la visión, así se recoge en el Informe anual de Oficinas de Farmacia elaborado por Aspime, por Cfarmacia ello, antes de poner la cruz. En cambio, cuando tú te relajas tu cerebro descansa, el SIDA puede ser una enfermedad muy grave, debilidad, somnolencia, tinnitus y echan de menos cifras sobre el impacto en los distintos sectores.

Onze docenten dragen hun kennis en ervaringen graag over aan de nieuwe generatie freerunners. Om zoveel mogelijk mensen actief kennis te laten maken met de sport biedt Commit040 op verschillende locaties lessen aan. Op het moment vinden deze lessen plaats in Helmond, Eindhoven en Venray.

Door het volgen van structurele lessen leren de deelnemers hun eigen lichaam kennen.
Onze docenten zijn er om alle deelnemers steeds opnieuw uit te dagen met verschillende oefeningen zodat grenzen worden verlegt en er een vertrouwen wordt opgebouwd op ieders eigen kunnen.
Dit maakt het niet alleen een fysieke, maar ook een mentale training waardoor er beter om wordt gegaan met obstakels in het dagelijks leven.

Let op: Minimale leeftijd is 7 jaar.

Voor een gratis proefles of meer informatie kan er contact worden opgenomen via: j.schreiner@dynamo-eindhoven.nl

1x per week || € 75,- per kwartaal || gebaseerd op 10 lessen
2x per week || € 135,- per kwartaal || gebaseerd op 20 lessen

Wat is Freerun?

Freerunning is mix van parkour en straat acrobatiek. Parkour begon als ontsnappingstechniek die ontwikkeld is door het Franse leger in de jaren 50. Soldaten werden zo getraind om zo snel mogelijk obstakels te overwinnen. Dit is uiteindelijk samen gegaan met acrobatische bewegingen zoals salto’s en radslagen met invloeden van dansbewegingen. Een goede freerunner beheerst technieken uit Parkour, turnen, breakdance, klimmen en Martial Arts.

Lesrooster Freerun


*voor meer info over de freerunlessen mail naar: j.schreiner@dynamo-eindhoven.nl